tiistai 29. huhtikuuta 2014

Ikuisesti ei voi leikkiä kuollutta


Heippa pitkästä aikaa! En oo kirjotellu ku en oo hirveesti ollu kotona. Enkä ottanu unilääkettä ku joka ilta menee niin myöhään jossain. Noh, vedän taas täysillä kunnes tulee uupumus. Voisin tehä toisenkin postauksen oman aiheen kanssa, ehkä.
Tänään vietii miun auto huoltoo vaarin kanssa ja käytii odotellessa kahvittelemassa. Pikku Puntosta (aka Musta Surma) on vasen etuiskari hajalla! :( Se huoltotyyppi sano et iha mahoton ajaa mut en mie oo huomannu mitää.. Ei luultavasti mee huomisesta katsastuksesta läpi. Jääkö uljas ratsuni nyt parkkiin kalliiden korjausten takia vai selviääkö hän tästä koitoksesta?!
Nyt on muuteki ollu ihanan paljon kaikenlaista puuhaa! Ja huomenna Aino-vanhuksen synttärit. Käytiin puistossa syömässä, sushia kulunut varmaa kilotolkulla ja opin uuden korttipelin. Sekä liityin jännään lautaroolipeliin! Oon rakastunu omaan hahmooni (jonka sai tehä ite oih). Sen erilaiset "pisteet" määräyty nopilla, ja älykkyys on vaan 2 !!! :'D Eli ihan miulle tehty. Tässä kuva hänestä:

Kreivi Hopeatupsu

Katoan yhtä pikaisesti kuin tulinkin, pusuja kaikille ja palaillaan taas. Railakasta vappua 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti