lauantai 19. huhtikuuta 2014

Kuvia ja juttua


Heipähei. Lähiaikoina on ollut älyttömästi kaikkea tekemistä, enkä turhaan tuhlannut aikaa nukkumiseen. Jos vielä tämän päivän jaksaisi riekkua, kun perinteisesti vietetään yhdessäoloa pääsiäisyönä kirkolla. Just sopivasti oon ollut myös kipeänä nää päivät, jipii.

Muoksuttelin ajan kuluksi vähän kuvia omasta nassusta:

"Onnellinen ja surullinen samaan aikaan" -ilme
Eye see you xD
Lel

On miulla tällä kertaa ihan asiaakin. Ihmisten pitäisi uskaltaa olla enemmän hiljaa. Siis tuttavien sun muiden kanssa, kuka tuntemattomille puhuu muutenkaan. Ja se on hyvä juttu! Pitämällä suun kiinni ja mölyt mahassa tutustuu toiseen paljon paremmin. Ehkä hiljaisuus on liian intiimiä? Silloin ei voi kiinnittää huomiota höpöttelyyn vaan joutuu paljastamaan itsestään enemmän. Kaikilla ei ole kärsivällisyyttä, toisilla taas liian vahva suojakuori. Hiljaa ollaan yleensä yksin, ja muiden kanssa se on tietenkin erilaista. Silloin ihmisestä huomaa myös kuinka hän osaa olla itsensä kanssa. Kuulostaa hassulta mutta paremmin en osaa selittää. Viestimme äänettömästi niin paljon. Tykkään hiljaisuudesta, koska voin rauhassa aistia muita ihmisiä. Puhuminen on muutenkin yksi heikkouteni! Se on mukavaa silloin, jos voi jutella hiljaisesti eikä sisälllön jäsentelyllä(?) ole väliä. Miun ajatukset karkailee niin vilkkaasti, että keskustelu on vaikeaa. Sori vaan, mutta en aio sopeutua enempää siihen odotukseen, että pitäisi osata smalltalkia ja vain jatkuva pälpätys on merkki mielenkiinnosta ihmisiä kohtaan. Oli esimerkiksi todella helpottavaa tutustua Ainon saksalaiseen kaveriin, koska hänelle ei tarvinnut puhua. Tai ehkä hiljaisuudelleni oli hyväksyttävämpi syy, se etten osaa englantia kovin hyvin. En silti tunne, että hän olisi jäänyt mitenkään etäiseksi, päinvastoin. Sanattomuus on ihan yhtä hyvä keino tutustua kuin jutustelukin. Ihan kokonaan jatkuvasti tuppisuuna hengailu olisi kuitenkin hupsua, haluanhan kuitenkin tietää toisen lempivärin ja sen, kuinka hän juo kahvinsa.Ja jotta muistatte, että olen leidi vain kotona, julkisesti oon gänksta
 
+kaverit on maailman söpöimpii otuksia
Puspus, hiljaista pääsiäistä!

2 kommenttia:

  1. Niinhän sitä sanotaankin, et sitten kun pystyy olemaan toisen kanssa kahdestaan puhumatta mitään ilman et se tuntuu kiusalliselta, sä tunnet sen ihmisen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! :3 Mut miten joitteki kanssa voi olla niin vaik ois vasta tutustunu?

      Poista