tiistai 2. joulukuuta 2014

Aika pinnallistaKaikkihan tietävät meitä ihmisiä olevan niin pieniä ja suuria, mustia ja valkoisia kuin hentoja ja vahvoja. Mutta eivät ominaisuudet siihen lopu! On säyseän harmaita, räiskyvän kirkkaita, jopa läpinäkyviä ihmisiä. Joillakin ääriviivat ovat vahvat, toisilla häilyväiset. Toiset ovat teräksisen kovia, ehkä piikikkäitäkin, toiset kimmoisia ja pehmoisia.
Minulla on kiiltävä peilipinta. Väkijoukossa erotun paremmin kuin läpinäkyvät, mutta aiheutan toisinaan hämmennystä. Olen usein pidetty, sillä ihmiset myhäilevät tyytyväisinä kohdatessaan omat hyvät puolensa. Minusta muistetaan aina erilaisia piirteitä. Itseinhossaan ihmiset nyrpistelevät ja tiuskivat minulle. Parasta on, kun minut pyyhkii oikein puhtaaksi jotta saa ihailla itseään tuntikausia. Jotkut pelästyvät ja karttavat katsomasta minua. Minut on usein isketty säpäleiksi. Siten en miellytä ketään! Uudelleenliimattuna olen vähän säröinen. Tuttavapiirini vaihtuu sitä mukaa, kun ihmiset kyllästyvät samanmieliseen seuraan, tai eivät kestä omaa vääristynyttä kuvajaistaan. Kun minun kanssani jää tekemisiin pidemmäksi aikaa, heijastukseni tosiaan alkaa muuttua. Siitä tulee jotakin sinulle vierasta. Älä pelkää, et itse ala näyttää erilaiselta, se on vain kulumaa.

Millainen on sinun pintasi?
2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen teksti :) miun pinta on ehkäpä beessi, ei kova eikä pehmeä. Vaan ehkä aika muuntautuvainen. Vähä ku vesi, ku on kylmä ni se on kovaa ja ku on lämmin se on pehmeää ja sit kaikkea siltä väliltä. Eli miun pinta on beessiä vettä...:D se on semmosta että siihen ei oo helppo sukeltaa. Voi luulla että on jo nähny siitä kaiken vaikkei oo nähny puoliakaa. Mut jos siihen sukeltaa ni se on ehkä ihan muuta mitä sukeltaja oli odottanut. Satunnainen kulkija ei edes huomaa miuta oikeestaan sen enempää eikä oo ees kiinnostunu sukeltamaan, liian kova vaiva koska beessi vesi ei välttämättä ole hirveän houkuttelevaa varsinkin jos se on kylmää. Ehkä se on vähäku avantouinti, jotkut tykkää tosi paljon ja jotkut ei siedä. Mut suurin osa ei oo ees kokeillu sitä. Mut silti miun beessi kova/pehmeä kylmä/lämmin vesipinta on lempeä :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie koitin vastata siulle kännykällä kun kommentoit tän, mutta se tais mennä pieleen... :D Tykkäsin paljon tästä siun kuvailusta. Kuulostaa kauniilta, ei ollenkaan huonolta. Olet varmaan aika salaperäinen ;) :)

      Poista