maanantai 14. heinäkuuta 2014

Tavanomaista ajatusten pyörittelyäMoi kaikille. Nyt kun riparijutut sun muut hulinat on paketissa voisin vähän kirjoittaa.

Olen vähän hukassa asian kanssa joka on iso osa miuta. Siis tän homouden. Luulin olevani ihan sinut sen kanssa mut en tiedä. Lähinnä se tuntuu vaan tavalliselta ja siksi onkin outoa varoa puheitaan tai kohdata kummastuneita katseita. Toisaalta aloin miettiä että jos tykkäänkin miehistä ja vaan kuvittelen. Olihan seurustelu pojan kanssa ihan kivaa sellasta helppoa ja mukavaa. Ehkä elän sellaisessa valheessa että suuremmat tunteet on kohdistuneet naisolioihin. Aivan niin, jos hommaan jonkun miehen kaikki on tyytyväisiä. Sitä olisi helppo "esitellä". Oon kuitenkin tosi pettynyt aina kun ajattelen näin. Tuntuu että pitäisi niin sanotusti tyytyä johonkin. Ei sillä olen aidosti pitänyt niistä ihmisistä keiden kanssa olen ollut. Miksei tää vois olla normaalia ja helppoa... Kyllä miekin tahtoisin tulevaisuudessa kiertää kaikki kissanristiäiset ja kasvattaa muksuja omakotitalossa puolison kanssa.

Onko kaikki muut tällaiset naiset sellaisia jotka ei tahdo lapsia tai joille muuten vain on niin luontaista? Niin ja en tahdo tehdä tästä numeroa enää. Ennen tuntui hienolta kehuskella että tykkää tytöistä. Ehkä olin tyhmänylpeä, ihmisten suhtautumiseen se tieto vaikuttaa kuitenkin. Joidenkin siis. En mielelläni enää oikeastaan kerro sitä tuntemattomille. Tahtoisin niin kovasti puhua äidille tytöistä joista olen kiinnostunut. En vaan pysty. Enkä isälle varsinkaan. Mie tiiän miten paljon hän toivoo miulle hyvää miestä ja perhettä. Toisaalta olen tosi pahoillani siitä mitä olen. Toisaalta miuta surettaa miksei ihmiset voi arvostella miuta itseni puolesta eikä jonkin ominaisuuden.

Nyt loppui ajatus... Jatkan ehkä joskus


10 kommenttia:

 1. Ei hittolaine, mie oon just miettiny iha samaa :D siis että entä jos luulenki vaa tykkääväni tytöistä mut oikeesti oisinki hetero. samaistun muutenkin tohon tekstiin. mut nii, tuntuu siltä et ois paljon helpompaa jos ois hetero. ois poikaystävä eikä tarttis selitellä kellekkää mitää. ja luulen muutenki ettei olla ainoita jotka miettii näin :)

  VastaaPoista
 2. Ainii ja haluun sanoo viel yhen asian! Eksyin pitkästä pitkästä aikaa lukee siun blogia ja nyt oon lukenu koko illan. sie oot ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla et joku muuki miettii näi! :D oi ai oot aiemmiki lukenu? Kivaa kiitos kovasti :33

   Poista
 3. juu joskus ehkä vuos sitte lueskelin tätä ja nyt löysin siut uuestaa :D

  VastaaPoista
 4. (en oo kyl varma oliks toi retorinen kysymys mut vastasin silti)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho no miul on kyl tyyli muuttunu vähän :'D en tiiä itekkään mikä se oli XD kiva kun vastailit silti. :3

   Poista
 5. no mut tykkään siun tyylistä :) paitsi en tykkää siitä että oot surullinen:( lähetän siulle virtuaalisen voimahalin!! ps.oon ihme yöhiippari ku jättelen vaa yöl tänne kommenttei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitos :3 en oo useinkaa surulline, sillo on vaa helpointa kirjottaa! Teen kohta kivemman postauksen :) kiitos halistakin ja öisin on hyvä elellä

   Poista
 6. no hyvä kuulla ettet oo usein surulline :3

  VastaaPoista