sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Joulumieli missä olet


Onks joulu jo ylihuomenna? En näköjään viitsinyt kirjoittaa mitään jouluista viime vuonnakaan. Tänään kiskoin itteni ylös ja siivoilin vähän. Projekti on aika toivoton, koska tuntuu että tavaraa vain löytyy vaikka heittäisi puolet omaisuudesta pihalle. Kohta oikeasti toteutan sen ja armottomasti viskaan kaiken ulos ikkunasta.
Lahjat pitäisi paketoida, kaupassa käydä ja kortit tehdä. En tietenkään postita mitään, sillä en ikinä ole ajoissa. Menen sitten aatoksi äidin luo. Kovasti olen koettanut nostaa tunnelmaa joululauluilla ja riisipuurolla. Tänä jouluna ei taida olla taikaa. Joulukalenteri -rassukka on avattu osittain. Ensimmäistä kertaa lahjojen ostaminen tuntui todella tukalalta.Väenpaljous ahdisti kitsastelevaa saituria. Lymyilin piilossa pukilta samalla kun puikin joulutorin laitamia pakoon jouluntoivotuksia ja iloisia hymyjä.
Pian olen luovinut läpi sen ajan vuodesta, jolloin on pakko olla pirteä ja onnellinen. Joulumieli on ihana asia ja ajatuksena kaunis, mutta miuta se jostain syystä karttaa. Tokaisin jopa, että miksei jokainen voi ostaa itselleen mitä haluaa lahjojen sijaan. Mie en ainakaan ansaitsisi niitä paketteja. Kohta se uusivuosikin pyörähtää käyntiin uusine kujeineen. Hohhoijaa. Mustaa joulua vaan kaikille. Veiskö joku miut kaakaolle jouluvalojen tuikkeeseen?


Jouluisia kuvia miusta historian havinoista!!:

Näyttääpi vuodentakaiselta juhlapäivältä
Pari vuotta sitte :D:D samaisessa sohvassa jälleen
Joulu? Voiko sen syödä?
Tässä edustan mielestäni parhaiten
:3
Tää ei kuulu aiheesee mut miun pikku peto
on kasvanu nii hurjasti <3
xx, toivottavasti en masentanut teitä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti