tiistai 5. marraskuuta 2013

Tämmöne perus pupina



Mie vähä lupailin ask.fm:ssä et olisin kirjustanu sunnuntaina mut uppouduin Simsii eikä eile ollu konetta käytös, nii jos nytte jotai selostusta turhailis tänne.

Viikonloppu oli iha muksava. Perjantaina abipäivänä käytii tutustumassa yliopistoon ja ammattikorkeesee. Innostuin jälkimmäises käyä kuuntelees esittelyjä vaik ois saanu lähtee kotii. Esim restonomi ja sosionomi kuulosti kiinnostavilt ammateilta. Haluun baarimikoks ja oppii heittelee pulloi (sillee hienosti ei seinille)! Ihastelin tosi paljon myös kauppista ja markkinointi juttuja, vaikkei miul sinne ois mahollisuuksii :D Se vaa vaikuttaa nii siistiltä! Miun intoilu loppu toisaalt lyhyee, ku kävin viimesenä yksinäni kyselee sosionomi juttui enkä aluks tienny minne mennä ja alko uus paikka ahistaa. Koitin sit iha punasena ottaa selvää ku tyttö selitti lapsii erikoistumisesta ja miul meni ainaki puolet ohi. Jäi vähä epäonnistunu fiilis et miten ikinä tuun sopeutuu uutee opiskelupaikkaa, ku alan jopa vihdoi tottuu lukioon. :D

Noh, se siitä, perjantai-ilta oliki piristävä ku hengailtii porukalla Emskulla saunomisen ja leffan merkeissä. Oisin halunnu mennä Night of living pictures:ii mut oisin varmaa kiitäny ulos ekan leffan alussa. Siwan myyjä oli iha pokerface vaik haettii saunakaljat pyyhkeet pääs. :( Ehkä kaikki halloween hörhöilijät oli turruttanu sen. Lauantaina taas lähettii viihteelle Ainon ja Ansbun kaa (lol näit lempinimii). Aino kehu et miun pianonsoitto kuulostaa paremmalt ku aikasemmi. <3 Karaokessa ulvottiin kauniisti ja olin sitte yötä Ainolla ja sunnuntain väsäiltii aevan ehanaa pannukakkua. Siinä tärkeimmät yksityiskohat.

Eile ja tänää oon tuskaisesti taistellu miun lävistyskorun kaa. Haluisin vaihtaa tän renkaasee ja koht spiraalii ku se postista tupsahtaa, mut eihän tää lähe millään pois. Joutunen nielee ylpeyteni ja pyytää apua lävistäjältä. Tää ei oo kyl ollu sitä aikaa minkä pitäis parantua nii saisin moitteita..

Mutta miepä voisin tehä kohta Miisan antaman haasteen!


Coolest thing evah

(ai joo, viittaa siis siihe ku meiän koulu oli remontissa
ja rämmittii loskassa ympäri kaupunkia
Aktivan ruuan kutsu nenässämme)

       xx

1 kommentti:

  1. Kiki laittaa yleensä ne pallot tosi tiukalle :D kannattaa kokeilla esim. vessa/talouspaperipalasen kanssa kierittää sitä auki :--)

    VastaaPoista