torstai 2. elokuuta 2012

Animecon (14.-15.7)

 

Moikkaa taas!

Aika mukavasti myöhässä voisin tarinoida vähän Aconista. Tein havainnon että Kuopio on aivan ihana ja tosi kaunis paikka! Haluun sinne todellakin ihan vaan turismin merkeissä. ;D
Aurinkoa ja naurua riitti! Oli tosi mukava ja onnistunut con. :) Mie taas bongailin upeita cosseja ja sainpa tutustua ihaniin ihmisiin. ;) Lollol oon vähä Aino <3 Onnittelut erittäin letkeestä casualista ;);) Emmikin oli mukana!
Söpöä <3
Niiin ihanat hiukset <3
Peput :)
<3
Homolistit
<3
<3
<3
Hahahaha mahtava
Ilmasta energiajuomaaa..!! Päris
<3
Yaoi fanservice ;)

<3


Mie vaa rakastan näitä kuvia! Oi että. Sekoiltiin molemmat päivät vaan kaikkea eikä miuta ois saanu myyntisalista pois millää. Siel oli liian ihania pehmoleluja ja söpöjä karkkeja (pockyt hävis masuun heti kotona) <3 Mäkkiruoka maistui. Aino oli taas ihan elementissään pärisemässä ties kenen kanssa ;P Tässä on ehtiny unohtaa jo melkee kaiken apua :D Leikittiin isommallakin porukalla jotain hassua... Myö Ainon kanssa villinnyttiin ja päätettii stalkata Emmin treffiseuraa minkä johdosta juostiin ympäri Musiikkikeskusta ja piiloteltiin puskissa :'D Oli kyllä tosi hauskaa, ens vuonna uudestaan kiitos!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti