keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

"Ei siust tohtorii tuu -elämäntaiteilija"Joutsijou heippahei ;)!

Huuh taas on reissattu etelässä ja palattu tänne Venäjän rajoille jäätävissä matkanjälkeisoloissa.
Laiskotti kiitettävästi enkä jaksanut mitään todistusaineistoa filmailla, mutta onneksi matkabuddyni Aino (<-check out) hoiti sitä puolta vähän liikaakin :D
Lauantai aamusella ajeltiin ihanassa auringonpaisteessa Helsingforsseniin kuunnellen jotai ihme musiikkia ja Emman heppahömpötyksiä. Perillä seikkailtiin sitten Kauppatorille ja osuttiin keskelle niitä sambakarnevaalijuhlioita! Kyllä olivat päivän valinnu. Vietettiin aikaa kesäisessä Suomenlinnassa Hetalistiporukassa, vaikka niidenkin perässä juostiin ämpäreitä ympäri. Paitsi se ihana  pikkuporukka jonkun kauhean luolaston edustalla pysyi aloillaan.
Me ollaan aika ahkeria tän turismin harjoittamisessa. Yövyskeltiin Ainon veljellä, missä oli iiihana Tupsu-koira <3 ! Miekin haluan yorkshirenterrierin:3

Sunnuntaikin puuhailtiin kaikkea epämääräistä esim. ylikulutettii julkisia ja ruokapaikkoja (ja mie energydrinkkejä yllättäen!!) :P Lintsillä oli hauskaa sateesta huolimatta, rakastan vessoja siellä ne oli niin siistejä... :'D Tanssipeli!
Shoppailtiin myös tottakai, ja valtuutin Emmin joka vielä kotopuolessa kykki tuomaan äidiltä rahaa tullessaan miulle ...
En jaksa ees laskee montako kertaa oon seonnut loman aikana! Kyseinen tapahtuma kävi taas kun nähtiin sitten kamuja sieltä päin iltasella (:

Aamulla kuolemanväsynyt (iloinen tosin) zombi hörppi toisten kahvit naamaan ja lähdettiin Korkeasaareilemaan. Oli tosi jännää, en oo ikinä käynyt missään tuollaisis paikoissa ja tiikerit oli niin söpöjä! Hyvä kun ees muistan mitään... Aino kultainen häippäs myöhemmin ja me käveltiin jonnekkin tosi kauas "maalais"maisemiin! Siel oli niiin kaunista <3 Kylmää ja ötskiä tosin hyi :P Tiistaisella pelailtii kaikkea ja me Miksun kaa voitettiin tottakai taas ! Ihan alkaa käydä tylsäks noi seurapelit ;)
Heti kun ehti asettua sinne piti jo haikein mielin lähteä kotiin.Oli hauskaa ja kauhee ikävä taas kaikkia <3                                             Oon varsinainen romantiikka-Seppo ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti